Colombia I La Claudina I Anaerobic Natural I 250g

Chuťový profil: jasmín, broskyňa s čokoládovými tónmi

Región: Antioquia

Nadmorská výška: 1400-1800 m n. m.

Odroda: Castillo

Spracovanie: Anaerobic Natural

Vhodné: na espresso aj na filter / omni roast

Ďalšia zo sladučkých Coffee Sheep výberoviek, tentokrát anaeróbna Colombia. Anaeróbny naturálny spôsob spracovania, 24 hodinová kontrolovaná fermentácia zŕn a následné sušenie "studené sušenie - cold dryer" od 25 do 30 stupňov Celzia.

Na farme La Claudina pestujú rôzne odrody kávovníka, zvyšok pokrýva pôvodný prales. Je to tiež jedna z fariem, kde farmár Saldarriaga rád experimentuje s pestovaním kávovníkov, procesmi sušenia a fermentácie. Zber prebieha raz ročne od septembra do januára, pričom sa kontroluje aby sa zbierali iba dozreté kávové čerešne. 

13,90 €