Chuťový profil: jasmín, broskyňa s čokoládovými tónmi
Región: Antioquia
Nadmorská výška: 1400-1800 m n. m.
Odroda: Castillo
Spracovanie: Anaerobic Natural
Vhodné: na espresso aj na filter / omni roast
Ďalšia zo sladučkých Coffee Sheep výberoviek, tentokrát anaeróbna Colombia. Anaeróbny naturálny spôsob spracovania, 24 hodinová kontrolovaná fermentácia zŕn a následné sušenie "studené sušenie - cold dryer" od 25 do 30 stupňov Celzia.
Na farme La Claudina pestujú rôzne odrody kávovníka, zvyšok pokrýva pôvodný prales. Je to tiež jedna z fariem, kde farmár Saldarriaga rád experimentuje s pestovaním kávovníkov, procesmi sušenia a fermentácie. Zber prebieha raz ročne od septembra do januára, pričom sa kontroluje aby sa zbierali iba dozreté kávové čerešne.