Friedhats I Ethiopia I Sakicha I Extended Natural I 250g

Chuťový profil: krémová, papaya, mango, bylinky

Praženie: na filter

Farma: Sakicha village, Bule Hora, West Guji

Odroda: miestne odrody

Spracovanie: extended natural

Nadmorská výška: 2155 m.n.m.

Etiópske kávy a fermentácia. Zápas vyrobený v nebi. Milujeme jas, živosť a všestrannú zložitosť týchto druhov káv; a po radosti z našej poslednej anaeróbnej Etiópie Negele máme v meste nové veľké meno. Sakicha Fermentovaná z oblasti Guji.

Vysoko, vysoko v Guji v nadmorskej výške 2155 mnm leží stanica Sakicha - jej vynikajúca poloha / blízkosť miestnej dediny a ideálne poveternostné teploty z nej robia ideálne miesto na výrobu kvalitnej kávy s miestnymi farmármi.

Na mieste je 14 fermentačných tankov a káva fermentuje 72 hodín! Sušenie trvá ďalších 18 dní a potom sú zrnká takmer pripravené na predstavenie. Tento rozšírený suchý proces prináša krémový funky profil s tónmi manga a papáje.

17,90 €